Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Velkommen til kurs!

LO Stats distriktssekretærer pr desember 2016Denne kursoversikten er felles for medlemmer som er tilsatt i staten og virksomheter i Spekter. 
Se også: 
Kurstilbudet for 2018 (PDF)

Kurs i ditt eget distrikt, arrangert av LO Stat:

Oversikt, kurs på Sørmarka

 • 15. - 18. oktober

  Organisasjonskunnskap

  Dette kurset er for deg som vil lære om hva en organisasjon er og hvordan den fungerer. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i staten og Spekter-området.

 • 05. - 9. november

  Personalpolitikk (høsten 2018)

  Kurset skal gi deltakerne større forståelse og engasjement for personalpolitikk og tilrettelegging på arbeidsplassen. Kurset omfatter personalpolitikk, kommunikasjon og samarbeid, medbestemmelse, arbeidsmiljø, HMS, menneskelig reaksjoner og forebyggende arbeid. Målgruppe: Tillitsvalgte, verneombud og medlemmer i staten eller Spekter-området som har personalansvar.

 • 12. - 15. november

  Skift og turnus i Spekter (høst)

  Kurset gir en grunnleggende innføring i skift- og turnusplanlegging. Deltakerne vil få en innføring i helsemessige aspekter ved arbeidstid, lover og avtaler som regulerer arbeidstid, ulike arbeidstidsordninger og gjennomgang, oppsett og godkjenning av arbeidsplaner. Kurset er beregnet på tillitsvalgte og medlemmer som trenger grunnleggende innføring. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i Spekter-området som jobber i eller med skift/turnus.

 • 04. - 6. desember

  Omstilling i Spekter (høst)

  Kurset skal gi deltakernes forståelse for omstillingsprosesser. Temaer som belyses er: Hva er omstilling, hvilke lover og avtaler regulerer omstilling og medbestemmelse i Spekter og hvordan påvirker omstilling oss tillitsvalgte og verneombudenes rolle i omstillingsprosesser. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i Spekter-området.

 • 04. - 6. desember

  Omstilling i staten (høst)

  Kurset skal gi deltakernes forståelse for omstillingsprosesser. Temaer som belyses er: Hva er omstilling, hvilke lover og avtaler regulerer omstilling og medbestemmelse i staten og hvordan påvirker omstilling oss tillitsvalgte og verneombudenes rolle i omstillingsprosesser. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i staten.

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no