Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Velkommen til kurs!

LO Stats distriktssekretærer pr desember 2016Denne kursoversikten er felles for medlemmer som er tilsatt i staten og virksomheter i Spekter. 
Se også: 
Kurstilbudet for 2020 (PDF) 

Kurs i ditt eget distrikt, arrangert av LO Stat:

Oversikt, kurs på Sørmarka

 • 12. - 16. oktober

  Fagbevegelsen og samfunnet - tillitsvalgte i teknologiens tidsalder

  Kurset er mangfoldig, Det blir besøk på Stortinget, det vil bli gitt praktiske øvelser innen mediehåndtering og opplysningsvirksomhet. Du vil lære om LO og LO Stat sin organisasjon og oppbygning. Du vil få innføring i den norske modellen, og du vil få møte en av partene i arbeidslivet og lære om dem. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i staten og Spekter-området

 • 19. - 22. oktober

  Organisasjonskunnskap, høst 2020

  Dette kurset er for deg som vil lære om hva en organisasjon er og hvordan den fungerer. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i staten og Spekter-området.

 • 02. - 6. november

  Personalpolitikk, høst 2020

  Kurset skal gi deltakerne større forståelse og engasjement for personalpolitikk og tilrettelegging på arbeidsplassen. Kurset omfatter personalpolitikk, kommunikasjon og samarbeid, medbestemmelse, arbeidsmiljø, HMS, menneskelig reaksjoner og forebyggende arbeid. Arbeidsmetode: Foredrag og praktiske øvelser. Målgruppe: Tillitsvalgte, verneombud og medlemmer med personalansvar.

 • 01. - 3. desember

  Omstilling i Spekter, høst 2020

  Kurset skal gi deltakernes forståelse for omstillingsprosesser. Temaer som belyses er: Hva er omstilling, hvilke lover og avtaler regulerer omstilling og medbestemmelse i Spekter og hvordan påvirker omstilling oss tillitsvalgtes og verneombudenes rolle i omstillingsprosesser. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i Spekter-området.

 • 01. - 3. desember

  Omstilling i staten, høst 2020

  Kurset skal gi deltakernes forståelse for omstillingsprosesser. Temaer som belyses er: Hva er omstilling, hvilke lover og avtaler regulerer omstilling og medbestemmelse i staten og hvordan påvirker omstilling oss tillitsvalgtes og verneombudenes rolle i omstillingsprosesser. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i staten.

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no