Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Velkommen til kurs!

Oversikt, kurs på Sørmarka

 • 27. februar - 2. mars

  Skift og turnus i staten

  Kurset gir en grunnleggende innføring i skift- og turnusplanlegging. Deltagerne vil få en innføring i helsemessige aspekter ved arbeidstid, lover og avtaler som regulerer arbeidstid og gjennomgang, oppsett og godkjenning av arbeidsplaner. Kurset er beregnet på tillitsvalgte og medlemmer som trenger grunnleggende innføring.

 • 13. - 16. mars

  Fagbevegelsen og samfunnet - tillitsvalgte i teknologiens tidsalder

  Kurset gir deltagerne kunnskap om LO og LO Stat sin organisasjon og oppbygning. Deltakerne lærer om samfunns- og fagligpolitiske aktiviteter og trepartssamarbeidet, mediehåndtering og opplysningsvirksomhet.

 • 03. - 5. april

  Omstilling i Spekter

  Kurset skal gi deltakernes forståelse for omstillingsprosesser. Temaer som belyses er: Hva er omstilling, hvilke lover og avtaler regulerer omstilling og medbestemmelse i Spekter og hvordan påvirker omstilling oss tillitsvalgte og verneombudenes rolle i omstillingsprosesser.

 • 03. - 5. april

  Omstilling i staten

  Kurset skal gi deltakernes forståelse for omstillingsprosesser. Temaer som belyses er: Hva er omstilling, hvilke lover og avtaler regulerer omstilling og medbestemmelse i staten og hvordan påvirker omstilling oss tillitsvalgte og verneombudenes rolle i omstillingsprosesser.

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no