Berget er distriktssekretær i Trøndelag og Møre og Romsdal. Sammen med de andre seks distriktssekretærene har han tatt på seg jobben med å informere, opplyse og til tider underholde deg som lytter. Første gjest ut er LO Stat-leder Egil André Aas. Deretter følger lederen av det største forbundet i LO Stat, Kjersti Barsok i NTL. 8. mars blir det selvfølgelig en egen podcast viet kvinnedagen. Og så vil det strømme på, med nye episoder fra Berget og hans kolleger med jevne mellomrom.
 
- Dette tror jeg faktisk er etterspurt blant våre nesten 100.000 medlemmer og tillitsvalgte i LO Stat sier Eric Berget.

Eric Berget

- Det å kunne opplyse og informere travle medlemmer og tillitsvalgte er bestandig viktig, og dette gir oss muligheten til å nå dem «on the go» sier han. -Dette kan du lytte på mens du trimmer, i bilen, på toget eller bare hjemme. Podcastene ligger tilgjengelig på Spotify i starten, men etter hvert vil de være tilgengelig på alle de store podcast-tjenestene.
 Podcast-sjefen har med seg distriktssekretær i Arild Kjempekjenn i LO Stat Vestfold og Telemark, Vest Viken og Øst Viken i de første episodene, og etter hvert vil du få møte alle sju. 

- Jeg synes dette er en god og fin måte å få spredd informasjon på. Vi kommer til å ta for oss «de faste sakene» men også dagsaktuelle tema som våre medlemmer er opptatt av sier Kjempekjenn. 

Søk opp LO Stat podden på Spotify og lytt i vei, sier de to. 

Arild Kjempekjenn lager podkast