www.arbeidslivet.no skal bidra med bakgrunnskunnskap om aktuelle temaer innen arbeids- og samfunnsliv for tillitsvalgte og medlemmer. Skaperne, med LO og Fafo i spissen, tror også at portalen vil være til nytte for journalister.

På arbeidslivet.no vil du finne omtale av arbeidslivsforskning, hva LO mener og hvor man kan finne ut mer. Nettsiden skal formidle nyheter, forskning, fakta, statistikk og meninger om utvalgte arbeidslivstema på en lett tilgjengelig måte.

Temaene er sortert under overskriftene arbeid, lønn, velferd og internasjonalt.

Arbeidslivet.no er et samarbeidsprosjekt mellom LO, Fafo og LO Media. Redaksjonen er sammensatt av representanter fra disse tre aktørene. Koordineringsansvaret ligger hos LO.

I tillegg til at arbeidslivet.no er en ressursside for viktige temaer innen arbeidslivet, er også siden arrangør av Politikk til frokost. Disse møtene avholdes på Hotell Bristol og streames på siden. Neste møte er 4. desember 2012.

For første gang er det nå satt sammen et bredt panel av tillitsvalgte fra LOs forbund. Disse vil jevnlig få spørsmål om aktuelle temaer. Presentasjon og omtale av resultater fra panelet vil ligge på arbeidslivet.no

Redaktør for siden er Sindre Kvil.