De 23 fordeler seg på 10 av LO Stats forbund. Dette er folk med ulik bakgrunn og erfaring. Men felles for dem alle< var stor vitebegjærlighet, forteller Odd Helge Henriksen, som til daglig er LO Stats distriktssekretær i Stavanger, men som denne uka har vært kursleder på Sørmarka.

 LO Stat-forbund deltar denne uka i kurset Organisasjonskunnskap på Sørmarka. Kurset i organisasjonskunnskap skal gi deltakerne grunnleggende innføring i organisasjonsarbeid, styrearbeid, møteavvikling, taleteknikk, kommunikasjon, og fagbevegelsens historie.

Kurs i organisasjonskunnskap, Sørmarka 2- 6.2.2015. Foto: Odd Helge Henriksen

For utenforstående kan det kanskje høres litt traust ut, men det synet deler ikke Kristine Trummar fra FO og Svein Gabrielsen fra NTL.

- Det har vært en utrolig nyttig og lærerik uke her på Sørmarka. Har møtt utrolig flinke, engasjerte kreative og morsomme mennesker, og lært mye som jeg vil bruke videre i mitt arbeide som tillitsvalgt. Kurset er absolutt å anbefale alle som ønsker å utvikle seg på dette området, sier Trummar, som er plasstillitsvalgt ved Multifunc i Sandefjord.

Hun får støtte av Gabrielsen:

Kurs i organisasjonskunnskap, Sørmarka 2- 6.2.2015. Foto: Odd Helge Henriksen- Dette har vært et strålende kurs.  Alle gruppene var gode og besto av hyggelige og dyktige mennesker. Jeg har hatt stor utbytte av kurset.  Kurslederne har vært flinke, og det har vært god fordeling mellom gruppearbeid og undervisning i plenum. Stor takhøyde gjorde at vi tødde opp underveis, sier han.

Og da er det vel egentlig bare for dere andre å søke på kurs.

Her er LO Stats kursoversikt, med en kort beskrivelse, frister og søknadsskjema. Og husk: det er gratis når du er medlem.