16 medlemmer fra sju ulike LO Stat-forbund har denne uka deltatt på LO Stats kurs i organisasjonskunskap på Sørmarka. Dette er selve flaggskipet blant LO Stats kurs. For her får tillitsvalgte mye viktig kunnskap å ta med seg hjem.

Temaene på dette kurset er blant annet organisasjonsoppbygging, møteledelse, kommunikasjon, fagbevegelsens historie, vedtekter, og tale- og debatteknikk etc.

- Jeg har hatt stort utbytte av kurset sier Ivan Antonsen fra Norges Offisersforbund. Dette er et virkelighetsnært kursopplegg med mye gruppearbeid og rollespill. Kan absolutt anbefales, sier han.

Benedicte Midtbø Madsen fra FO er enig:

- Dette har vært en svært lærerrik og ikke minst minnerik uke. Ved hjelp av flinke kursholdere og deltakere har jeg tilegnet meg viktig erfarin,  særlig knyttet til møteledelse, roller og det å være tillitsvalgt. Flere burde ta dette kurset, sier hun.

Visste du forresten at LO Stat har en omfattende kursvirksomhet for medlemmer og tillitsvalgte i våre forbund. Kursene er gratis, og holder du på med annen utdanning, kan du også få stipend. Du kan lese mer om kursene her:

Og her er oversikten over en del av kursene som arrangeres i 2015: