Målet med kurset er å få kunnskap om organisasjonsarbeid, både kjennskap til arbeiderbevegelsens historie, oppbygging og ikke minst hvordan man driver fagforeningen i praksis. Øvelser i hvordan en avvikler styremøter, medlemsmøter og årsmøter har sentral plass på kurset, og mange deltakerne har jobbet hardt og godt med forberedelsene.  Flere av de unge deltakerne, og da spesielt jentene, har briljert fra talerstolen, så det taler godt for fremtidige tillitsvalgte.

Even Jakobsen og Knut Ringen fra Skotterud jobber begge i Nettbuss i Kongsvinger. De kombinerer opplæring med trim. Terrenget rundt Sørmarka egner seg ypperlig til terrengsykling mener de begge, og det er ikke få mil de har tilbakelagt før og etter kurstiden på sine medbrakte fatbiker.

Kursleder Odd Helge Henriksen fikk overlevert en utmerkelse på ett av årsmøtene som ble avviklet.

Deltaker Katrine Lia fra NOF fungerte som leder, og hun delte ut blomster og gode ord til Odd Helge som for anledningen fikk æren av å være et medlem som skulle over i pensjonistenes rekker. Odd Helge selv repliserte med at blomsten så ut til å være like vissen som han selv.

Her kan du lese mer om LO Stats kurs og kanskje finne et kurs du vil delta på.

 

Kurs i organisasjonskunnskap. Sørmarka, oktober 2017

Kurs i organisasjonskunnskap. Sørmarka, oktober 2017

Kurs i organisasjonskunnskap. Sørmarka, oktober 2017