Tradisjonelt har mange av LO Stats kurs vært femdagerskurs. Men i de siste årene har tilbakemeldingene vært flere på at en hel uke på kurs sammenhengende er krevende for både deltakere, arbeidsgiver og dem der hjemme. Derfor ble denne modul-løsningen innført på noen kurs.

Når kurset avsluttes i dag har kursdeltakerne gjennomført alle 3 modulene som tilsvarer ukekurset over tre samlinger. Første modul var i oktober i Haugesund og andre modul var 18-19 januar i Bergen og siste modul ble altså kjørt 14.-15. mars på Best Western Havly hotell i Stavanger.

16 deltakere jobbet torsdag iherdig i sluttspurten, blant annet med strategiplan og medbestemmelse.

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på at dette er en god måte å kjøre dette kurset på, forteller kurslederneSigrun Torrissen og Bitgit Stav.

Og det skriver deltakerne under på:

-Veldig fint med tid mellom modulene, for da får man tid til å reflektere over problemstillinger på jobben og knytte dem til undervisningen, sier Aud Qvale fra Stavanger universitetssykehus.

- Gruppearbeidet har vært bra med utveksling av erfaringer på tvers av virksomhetene. Det er lettere å få permisjon når det ikke er en hel uke, legger Aud Mydland til, også hun fra Stavanger universitetssykehus.

- Dessuten har vi blitt godt kjent over flere samlinger, så når vi treffes så er vi nesten som en familie, konstaterer Raymond Vasstveit fra Norsk Jernbaneforbund.