Vel, det dreide seg ikke om selve elva i Drammen, men elvefestivalen. Denne tradisjonsrike folkefesten i Drammen samler mye folk og er dermed også interesasant for partier og organisasjoner som driver valgkamp. Distriktssekretær Vidar Lorang Larsen hadde med seg Jan H. Borgen og Atle H. Frey da han møtte folket på søndag. - En fin anledning til å prate om det vi i LO er opptatt av, mener Larsen.

I Bergen tok arrangørene utgangspunkt i stemmerettsjubileet da LO Stat og LO  inviterte til den kvinnepolitiske konferansen "Kvinner i 100".

Med innledere som Norma Ramos, leder av Coalition against Trafficking in Women. Aina Heldal Bøe, leder av støttegruppen for Nathan, Kristin Halvorsen, kunnskapsminister og Gerd Kristiansen, LO leder ble det en flott lørdag for de frammøtte.

Agnete Haaland, teatersjef for Den Nationale Scene var konferansier for denne flotte konferanser som var en hyllest til kvinners stemmerett og viktigheten av å stemme på partier som jobber for kvinner og barns trygghet og rettigheter.