Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Tariff, valg og litt eventyr

Fylkesutvalgene i Hedmark, Oppland og Sør-Trøndelag er samlet på Hunderfossen i Øyer, rett i utkanten av Ivo Caprinos eventyrpark 21. – 22. mars. Aktuelle saker i LO Stat og fylkesutvalgenes rolle i forhold til disse, har vært blant sakene i programmet. Men det ble også tid til litt eventyr på kveldstid.

LO Stats leder, Egil Andre Aas
LO Stat-leder Egil André Aas orienterte om tariffoppgjøret og det forestående stortingsvalget

LO Stat-leder Egil André Aas var første innleder. Han orienterte om aktuelle saker som blant annet tariffoppgjøret og det forestående stortingsvalget. I tillegg var han svært tydelig på at LO Stat er både hovedkontoret i Møllergata 10, distriktskontorene og fylkesutvalgene. –Hva vi mener og tror i Møllergata er uinteressant dersom det ikke er sjekket ut med dere ute, sier han. – Det er ute man treffer medlemmene.
 
Arne Drabløs, tidligere forbundssekretær i Norsk Jernbaneforbund, fulgte opp med en spennende historiefortelling. Han startet med Marcus Thrane og avsluttet med hva som står på spill under dagens regjering. 
Tirsdag kveld fikk forsamlingen prøve seg som birkebeinere og baglere. Det ble drukket mjød, kjempet slag og utnevnt nye konger i tråd med 1200-tallets levesett. 
Delingsøkonomi med LOs Jonas Løvdal, gruppearbeid om fylkesutvalgenes rolle og gjennomgang av medbestemmelsesreglene var programmet andre dag.

Birkebeiner
 
 

 

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no