Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Fullt hus på pensjonskurs

Rundt 90 deltakere møtte til LO Stats dagskurs om pensjonsordningene i staten og Spekterområdet. -Trykket om å få plass ved kurset fortsatte lenge etter at påmeldingsfristen utløp, forteller distriktssekretær Lars Buenget Børseth som har ansvar for gjennomføringa.

LO Stats kurs i pensjon oktober 2018

Når LO Stat inviterer til pensjonskurs strømmer det på med påmeldinger, så også denne gang. Nærmere hundre hadde meldt seg på da påmeldingsfristen utløp og påmeldingslinken ble lukket. - Etterspørselen stanset ikke med det, men fortsatte i stedet i eposter og på telefon helt fram til selve kursdagen, forteller distriktssekretær Lars Buenget Børseth ved LO Stats distriktskontor i Trondheim. - Det er alltid gledelig når våre kurstilbud samsvarer så godt med det behovet medlemmene har, men alle kunne ikke få plass denne gangen. Et luksusproblem for oss, men selvsagt en skuffelse for de som denne gang fikk nei, sier han videre og lover samtidig at kurset vil bli satt opp på nytt i 2018.

Sekretær Dag Westhrin fra LO Stats hovedkontor foreleste om temaet. Han tok for seg folketrygden, levealdersjusteringer, konsekvenser for offentlig tjenestepensjon, AFP med mer.

Kurset holdes denne gang ved Best Western Nova Hotell Kurs og konferanse i Trondheim.

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no