Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Fra etterlysning til årsbeste!

"Har dere sluttet å verve?" var spørsmålet som gikk ut fra LO Stats distriktskontor i Trondheim. Tilbakemeldingene uteble ikke, verving står absolutt på dagsorden i forbundene.

Verv en kollega og bli med i trekningen.

- Vi var kommet et godt stykke ut i oktober uten å få et eneste navn på verken ververe eller nye medlemmer, forteller Lars Buenget Børseth som er distriktssekretær for Møre og Romsdal og Trøndelag. - Vi har en vervekonkurranse gående og fant det derfor nødvendig å etterlyse resultater, sier han. -Resultatene uteble ikke, forteller han videre, oktober ble den beste vervemåneden i årets konkurranse. 12 ververe deltar i trekningen av en flott, rød DAB-radio med LO Stats logo. -Konkurransen er både uformell og uforpliktende, sier Børseth som vet at det kun er en liten del av vervearbeidet som meldes inn til denne. Vi mener det er viktig å støtte opp rundt forbundenes vervearbeid og kanskje gir muligheten til å vinne en premie en liten ekstra dytt.

-På grunn av reisevirksomhet blir ikke trekningen for oktober foretatt før mandag 12 november. Vinneren bekjentgjøres på nettsidene og distriktskontorets Facebooksider, sier distriktssekretæren.

 

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no