Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Endringer i LO Stat fra 2018

Distriktskontoret for Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal tar nå julefri. Vi er tilbake 2. januar, da som distriktskontor for Trøndelag og Møre og Romsdal. I mellomtiden ønsker vi alle tillitsvalgte, medlemmer og deres nærmeste en riktig god jul og et godt nytt år!

God jul

Når hverdagen møter oss igjen 2. januar er Trøndelag et fylke. Det betyr samtidig en annen distriktsinndeling for LO Stat. Mens Nord-Trøndelag tilhørte samme distrikt som Nordland og ble servet fra vårt kontor i Bodø, vil hele Trøndelag nå være i distriktsfellesskap med Møre og Romsdal og serves fra kontoret i Trondheim. Sammenslåing av de to fylkesutvalgene er tilnærmet ferdig, den formelle endringen skjer i årsmøte i uke 2. Da vil også handlingsplaner for 2018 vedtas. Det legges blant annet opp til en omfattende kursplan i Midt-Norge.

Medlemsverving og medlemsoppfølging vil være en annen viktig aktivitet. Derfor utlyser distriktskontoret allerede nå en vervekonkurranse:

I slutten av hver av årets fire første måneder trekker vi en verver som får en flott DAB+radio. Alle ververe deltar samtidig i en landsdekkende konkurranse. Alt du trenger å gjøre er å oppgi eget navn og adresse + vervedes navn, adresse, arbeidssted og til hvilket forbund han/hun er innmeldt. Sendes i epost til lostat.trondheim@lostat.no Det er lik vinnersjanse uavhengig av hvor mange du har vervet, så det er ingen grunn til ikke å delta :)

Vi kommer tilbake med mer info på nyåret. I mellomtiden ønskes dere alle en riktig GOD JUL og et GODT NYTT ÅR!

 

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no