Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Godt gjennomført IA kurs

Drøyt 30 engasjerte tillitsvalgte og verneombud bidro til innholdsrikt kortkurs om inkluderende arbeidsliv over 2 dager i Tønsberg den 20 til 21. januar. At deltakerne er fra ulike virksomheter i hhv Staten og Spekter, har ulike roller enten som VO eller tillitsvalgt og med kort og lang erfaring rundt IA avtalen, gjør at kurset fylles med gode diskusjoner og læring.

Veileder om IA avtalen
Per Erling Olsen og Mili Dzabic fra NAV als i Østfold

LO Stat distriktskontor i Sarpsborg hadde kurs om IA avtalen (Inkluderende arbeidsliv) over 2 dager på Quality klubben hotell i Tønsberg den 20 til 21. januar. Drøyt 30 engasjerte tillitsvalgte og verneombud fra Staten og Spekter virksomheter deltok.

Formålet med kurset var å børste støv av IA avtalen og se på hvilke ulike roller, ansvar og plikter som ligger på ledere, tillitsvalgte, verneombud og de ansatte. Vi så også på hvilken betydning hovedavtalene har gjennom involvering, medbestemmelse og samarbeid. Videre så vi på arbeidsmiljøloven og hvilke krav og forventninger den gir til arbeidsgivere, tillitsvalgte, verneombud og de ansatte til å medvirke til trygt og godt inkluderende arbeidsliv.

Takk til alle kursdeltakerne og veilederne fra NAV arbeidslivssenter i Østfold for engasjement, vilje til å dele insikt og erfaringer og til bekreftelser om at IA kurs er viktig for videre utvikling av det Norske arbeidslivet.

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no