Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Det ble Hilde denne gang!

I nest siste trekning i vår vervekonkurranse gikk vinnerloddet denne gang til Hilde Furnes Johannessen fra Fagforbundet. Premien, en flott rød DAB-radio, kommer i posten. Gratulerer!

Verv en kollega og bli med i trekningen
Denne flotte radioen kan bli din!

- LO Stats landsdekkende vervekonkurranse var i utgangspunktet tenkt å vare i fire måneder, fra januar til april i fjor. Vi så at den ble populær og valgte derfor å kjøre i gang en ny konkurranse for distriktet, sier Lars Buenget Børseth, distriktssekretær for Trøndelag og Møre og Romsdal. 

- Fra august og ut året 2018 ble det trukket månedlige vinnere blant ververe i distriktet og sendt velkomstbrev til samtlige nye medlemmer som ble registrert i konkurransen. Ved årsskiftet fant vi ut at konkurransen kunne forlenges ytterligere og annonserte ny trekning ved utgangen av februar og den siste ved utgangen av mars, forteller Børseth videre.

Det er altså premien fra februartrekningen nsom går til Hilde Furnes Johannessen og det er fortsatt mulig å vinne den aller siste radioen. Alt du trenger å gjøre er å verve minst ett nytt medlem til et av LO Stats forbund innen utløpet av mars, og sende vedkommendes navn, adresse, arbeidssted (studiested) og forbund til lostat.trondheim@lostat.no

 

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no