Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Kurs i Troms og Finnmark

Lista under viser alle aktiviteter som det er mulig å melde seg på i øyeblikket.
 

 • 08. - 8. mai

  Pensjonskonferanse -Tromsø

  Dagskurs med tema pensjon. Folketrygden er selve grunnfjellet i det norske pensjonssystemet. Du får en innføring om konsekvenser av endringene av alderspensjon i folketrygden fra 2011, offentlig tjenestepensjon og de nye reglene som er vedtatt der. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i staten og Spekter i Troms og Finnmark.

 • 14. og 15. mai

  Konflikthåndtering på arbeidsplassen

  Kurset passer for deg som trenger å lære mer om konflikthåndtering. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne kunnskaper og ferdigheter til å håndtere konflikter og utfordrende samtaler på arbeidsplassen. Innhold: Ulike typer konflikter, roller i konflikter, konfliktdempende kommunikasjon, forebygging av konflikter og saksbehandling av konflikter. Målgruppe: Tillitsvalgte og verneombud i staten og Spekter i Troms og Finnmark.

 • 15. - 15. august

  Pensjonskonferanse for medlemmer under 40 år - Harstad

  Visste du at etter de nye reglene i folketrygden så har du ei pensjonsopptjening fra fylte 13 år? Konferansen gir deg ei innføring av rettigheter og konsekvenser av de nye reglene i folketrygden og offentlig tjenestepensjon. Konferansen arrangeres i tilknytning til musikkfestivalen Bakgården i Harstad. Dagspass til festivalen trekkes ut blant konferansedeltakerne. Målgruppe: Medlemmer og tillitsvalgte under 40 år i staten og Spekter i Troms og Finnmark.

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no