Hurtiglenker

Søk

Du er her:

Kurs i Troms og Finnmark

Lista under viser alle aktiviteter som det er mulig å melde seg på i øyeblikket.
Se også: Kurs i Troms og Finnmark 1. halvår av 2018 (PDF)

 • Ekstra pensjonskonferanse på østlandet

  Pågangen fra tillitsvalgte i offentlig sektor i LO har vært stor for å være med på pensjonskonferansene knytta til ny offentlig pensjonsordning. Spesielt på Østlandet. Nå har LO Stat og LO Kommune besluttet å avholde en ekstra konferanse på Lillestrøm den 24. april. Meld deg på innen fredag 20. april.

Kursoversikt

 • 03. - 3. mai

  Tariffoppgjør - Tromsø

  Kursdeltakerne skal lære om hva et tariffoppgjør er og gangen i dette. Vi går gjennom begrepsbruk, hvem partene er, hva de forhandler om, krav og hvordan lønna vår reguleres. Målgruppe: Tillitsvalgte i staten og Spekterområdet i Troms og Finnmark.

 • 23. - 23. mai

  Omstilling i offentlig sektor - Tromsø

  Digitalisering betyr ofte omstilling i rekordfart og betyr omstilling ved hjelp av teknologi. «Det kommer til å bli brutalt», sier både statsminister Solberg og arbeiderpartiets leder Støre. Hvordan møter vi som ansatte i offentlig sektor denne omstillingen, og hva er det vi kan forvente oss? Ulike forelesere vil belyse temaet. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i staten og Spekterområdene i Troms og Finnmark. Påmelding til LO Stat Troms og Finnmark innen 30. april.

 • 14. - 14. juni

  Hovedtariffoppgjøret 2018 - Kirkenes

  Vi gjennomgår, forhåpentligvis, resultatet etter årets hovedtariffoppgjør. Konferansen kombineres med årsmøte i LO Stat Finnmarks fylkesutvalg. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i staten i Finnmark.

 • 19. - 19. juni

  Hovedtariffoppgjøret 2018 - Tromsø

  Vi gjennomgår, forhåpentligvis, resultatet etter årets hovedtariffoppgjør. Konferansen kombineres med årsmøte i LO Stat Troms’ fylkesutvalg. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i staten og Spekter i Troms. Påmelding til LO Stat Troms og Finnmark innen 29. mai.

 • 16. - 16. august

  Hva skjer når offentlig sektor splitter opp, sentraliserer og privatiserer?

  Dagskonferanse om omstilling i offentlig sektor. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i staten og Spekter i Troms og Finnmark.

 • 02. og 3. oktober

  Rollen som tillitsvalgt - Alta

  Kurset gir en innføring i tillitsvalgtes rolle og oppgaver på arbeidsplassen. Innføring i avtaleverk og partsforhold, medlemsfordeler og verving. Kurset er ment for nye tillitsvalgte, for tillitsvalgte som trenger oppfrisking og for medlemmer som ønsker å ta på seg tillitsverv. Målgruppe: Tillitsvalgte i staten og Spekter i Finnmark

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no