Hurtiglenker

Søk

Du er her:

LO Stat kurs i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus

Lista under viser alle aktiviteter som det er mulig å melde seg på i øyeblikket.

Se også: Kurs i 2018 (PDF)

 • Ekstra pensjonskonferanse på østlandet

  Pågangen fra tillitsvalgte i offentlig sektor i LO har vært stor for å være med på pensjonskonferansene knytta til ny offentlig pensjonsordning. Spesielt på Østlandet. Nå har LO Stat og LO Kommune besluttet å avholde en ekstra konferanse på Lillestrøm den 24. april. Meld deg på innen fredag 20. april.

Kursoversikt

 • 26. - 26. april

  Kurs i tariffoppgjør 

  Kursdeltakerne skal lære gangen i et tariffoppgjør. Dette berører begrepsbruk, hvem forhandler, hvilke krav kan stilles og hva regulerer lønna vår, ytre og indre påvirkninger. Målgruppe: Tillitsvalgte i Staten og Spektervirksomhetene.

 • 04. - 6. september

  Arbeidstakers rettigheter og plikter, kurs i sosiale medier (kommunikasjon)

  Hva sier AML og Hovedavtalen om medbestemmelse og samarbeid med ledelsen og tillitsvalgte? Hvordan kan vi som tillitsvalgte og medlemmer bruke og nyttiggjøre oss av dagens teknologi for å få til en god kommunikasjon? Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i Staten og Spektervirksomheter.

 • 23. - 25. oktober

  Den norske modellen og organisasjonskunnskap

  Den norske modellen, Arbeidsliv og politikk gjennom 3. partssamarbeid. Oppfrisking av organisasjonskunnskap og historie. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i Staten og Spektervirksomheter.

 • 05. - 7. november

  Omstillinger og IA-avtalen

  Kurset skal gi deltakerne grunnleggende forståelse for omstillingsprosesser. Hva er omstilling, hvilke lover og avtaler regulerer omstilling og medbestemmelse? Hvordan påvirker omstilling tillitsvalgte og verneombudenes rolle i omstillingsprosessen. Tillitsvalgte og verneombud har en rolle i IA-arbeidet. I tillegg har den enkelte arbeidstaker ansvar for å bidra til at avtalens målsetning oppnås. Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i Spektervirksomhetene.

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no