Hurtiglenker

Søk

Møtte pendlerne på Stange

Når planen er at Hedmarkinger skal få budskap, kaffe og noe å bite i til frokost, må distriktssekretær Arild Kjempekjenn og hans folk tidlig opp. I dag var det på Stange det skjedde.

Aksjon på Stange stasjon i Hedmark
FROKOST: Frokost og politikk på Stange stasjon i Hedmark fredag morgen.

LO Stats distriktssekretærer, som det finnes sju av over hele landet, har sammen med sine fylkesutvalg ansvaret for frokostaksjoner med et fagligpolitisk budskap servert sammen med kaffe, muffins og matpakke. Trøtte, men blide jobbreisene på Stange stasjon i Hedmark tok pent i mot både mat, drikke og budskap.

- Vi startet opp kl.06.00 og holdt på til de fleste hadde kommet seg på toget på vei til jobb. Stemningen ute blant folk er god, og de aller fleste vi pratet med var også veldig opptatt av dagens politiske bilde, forteller Arild Kjempekjenn, som har ansvar for LO Stat sin virksomhet i Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland.

- En gjennomgående oppfatning fra de reisende var at fire år med dagens regjering er fire år for mye, så nå er det viktig at folk våkner og går til valgurnene og stemmer i september. Og så håper vi jo at de stemmer riktig, men akkurat det må de avgjøre selv, smiler Kjempekjenn.

 

 

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no