Hurtiglenker

Søk

Ekstra pensjonskonferanse på østlandet

Pågangen fra tillitsvalgte i offentlig sektor i LO har vært stor for å være med på pensjonskonferansene knytta til ny offentlig pensjonsordning. Spesielt på Østlandet. Nå har LO Stat og LO Kommune besluttet å avholde en ekstra konferanse på Lillestrøm den 24. april. Meld deg på innen fredag 20. april.

Fra pensjonsforhandlingene
EKSTRAKONFERANSE: Det blir ekstrakonferanse om ny offentlig tjenestepensjon 24. april. Her fra forhandlingene, Egil André Aas og Ingerid M. Utvik

Til sammen 1300 tillitsvalgte over hele landet har meldt seg på konferansene i Oslo (to konferanser), Bergen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim, Bodø og Tromsø. Arrangørene har måttet avvise tillitsvalgte som ønsker å høre om forslaget til ny offentlig tjenestepensjon.

Derfor har man besluttet å gjennomføre en tredje konferanse - denne gang på Lillestrøm. 60 tillitsvalgte på Østlandet, som fikk beskjed om at de ikke kom med, vil få tilbud om å delta der. I tillegg er det plass til ytterligere 190. Grunnet kostnader er denne konferansen forbeholdt tillitsvalgte på østlandsområdet.

Datoen er 24. april og stedet er Thon hotell Arena på Lillestrøm.

Her kan du melde deg på.

Påmeldingsfristen er fredag 20. April.
 

Det er sikkert tillitsvalgte andre steder i landet som kunne tenkt seg en ekstrakonferanse også i deres nærområde, men utfordringen er at 9 konferanser skal gjennomføres i et tidsrom der LO Stat, LO Kommune og berørte forbund er opptatt med tariffoppgjørene. Den første konferansen (i Oslo den 5. april) ble streamet på nett.

LO Stat
Møllergata 10
0179 Oslo

Telefon: 23 06 83 00

lostat@lostat.no

 

 

Innhold:
Stein Erik Syrstad
stein.syrstad@lostat.no

Teknisk:
Heidi Kvalø Engelund
heidi@lomedia.no